Facebook Pinterest Instagram

Ciocolată caldă cremoasă cu mentă

O ciocolată caldă, ideală pentru zilele friguroase de iarnă, ușor de făcut și extrem de gustoasă!

Ingrediente:

  • 200 g baton de ciocolată, împărțit în bucăți
  • 600 ml lapte
  • 150 ml smântână  dulce , zahăr după gust
  • 6 bomboane de mentă în formă de baston, pentru servire

Metoda de preparare:

1. Puneți într-o tigaie ciocolata cu laptele. Lăsați să se încălzească până se topește toată ciocolata. Așteptați să fiarbă laptele, apoi luați de pe foc și adăugați, amestecând smântâna dulce.

2. Împărțiți băutura în șașe căni, puneți zahăr după gust și ornați cănile cu bastoanele din mentă. Ciocolată caldă se amestecă cu bomboanele de mentă pentru aromă și după bunul plac al fiecăruia.

Grad de dificultate și timp de preparare:

  • Ușor
  • Porții: 6
  • Timp de preparare: 2 min
  • Timp de gătire:  10 min

Valoare nutritivă preparat: 324 calorii, 6 g proteina, 42 g carbohidrat,16 g grăsime, 9 g grăsime saturată, 1 g fibră, 42 g zahăr, 0.14 sare.

Sursa: BBC GOOD FOOD
[photomosaic”4″]





Previous Post

Zuccotto pentru masa festivă de Crăciun

Next Post

Ghid de cadouri de Crăciun





Te-ar putea interesa și


More Story

Zuccotto pentru masa festivă de Crăciun

Zuccotto este un desert original din Florența și se servește rece. Zuccotto în italiana înseamnă "dovlecel" iar formă...