Facebook Pinterest Instagram

Cocktail afrodisiac

Ingrediente:
Piure de piersici albe, piure de zmeură, vin spumant.
Versiunea rapida: 1 parte de șnaps de piersici cu 3 parți șampanie demidulce în locul spumantului italienesc (Prosecco sau Asti).

cocktail afrodisiac

Preparare:
Blenderul este unealta decisivă pentru această rețetă, care se servește în pahare înalte de șampanie, în care s-au pus câte 2 linguri de piure de piersici, câteva picături de piure de zmeură congelată și spumant pentru completare. Se mai pot adăuga 2-3 stafide și un vârf de linguriță de frișcă.

Povestea băuturii:
Cocktail, țara de orgine: Italia
Cocktailul – botezat în onoarea pictorului renascentist venețian Giovanni Bellini – a fost creat de Giuseppe Cipriani în 1943 la Harry’s Bar, localul venețian favorit al lui Hemingway și Orson Welles. Rețeta originală presupunea piure de piersici albe cu un pic de suc de zmeură sau de cireșe, cât să dea o nuanță de roz combinației.

cocktail bellini

Fotografie: DAILY MAIL

Sursa: BUCATARESCU







Previous Post

Iubitorii de soia pot avea probleme cu fertilitatea!

Next Post

Anul Nou pe mapamond





Te-ar putea interesa și


More Story

Iubitorii de soia pot avea probleme cu fertilitatea!

Un studiu recent arată că fertilitatea bărbaților poate fi afectata de consumul exagerat de soia și al produselor derivate...